Litt om hva vi driver med.

Her har det skjedd mye siden sist jeg skrev. Her har det både vært sorg og glede.

Vår kjære Zita ble dårlig på våren og veterinær antok at det var kreft, blodprøvene kunne tyde på det. Det begynte med betennelse i bukspyttkjertelen. Hun ble behandlet for det og ble bedre, men ble dårligere igjen. Vi var hos veterinær utallige ganger og på Oslo dyrehospital. Hun prøvde forskjellige medisiner og dietter uten at det hjalp og vi skjønte at hun ikke hadde det godt. Vi bestemte oss for å la henne slippe å ha mere vondt. Hun døde 12.juli. 💔 Vi takker for 7 1/2 år med vår kjære, snille og beste Zita. Takk for alt.

Midt oppi alt dette så skulle Skogsgrendas Zorro (Hårek) bli pappa igjen til valper her i Norge. Vi hadde bestilt en tispevalp fra dette kullet før vi visste at vi måtte ta Zita. Mor til kullet er fra Krokletten kennel.

Det kom en tispe til oss, Krokklettens Allium (Gaya). Hun er en hvit/oransje tispe. Ser ut til at hun blir veldig lik sin bestemor Toya som vi har her. Hun utvikler seg fint og vokser utrolig fort. Nå er hun 15 uker og det er full fart. Hun er veldig trygg og tillitsfull på mennesker i alle aldre, andre hunder og nye ting. Så dette lover godt. Vi har veldig stort fokus på sosialisering og tilbringer mye tid sammen med andre hunder og mennesker. Hun elsker å være med på besøk på sykehjemmet. Nå har vi meldt oss på valpekurs i oktober. Vi har jo vært på en del valpekurs opp igjennom årene, men tror det er sosialt og bra både for hund og eier. Vi ser med spenning på hvordan hun utvikler seg videre. Så selv om vi mistet vår kjære turkamerat Zita, så har vi iallefall noe som er med på å beriker vår tid.🙂

15. sep, 2021